Prima pagină » Se cere arestarea doctoriței suspecte în dosarul Alexandrei și anularea partajului făcut de aceasta după decesul tinerei
Știri locale

Se cere arestarea doctoriței suspecte în dosarul Alexandrei și anularea partajului făcut de aceasta după decesul tinerei

Gianina Vera Poroșnicu, avocata familiei Alexandrei Ivanov, tânăra moartă în chinuri la Maternitate, va cere Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava să dispună arestarea preventivă a doctoriței Mariana Pitrop.

Mai mult decât atât, Poroșnicu va solicita și anularea partajului de bunuri făcut de suspecta din dosar cu partenerul de viață după moartea Alexandrei.

Suspecta Mariana Pitrop a fost chemată la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani pentru a i se aduce la cunoștință și pentru a confirma dacă bunurile puse sub măsura sechestrului asigurator, anume câteva terenuri agricole, o casă cu teren și două autoturisme, bunuri cu o valoare totală de aproximativ 314.500 lei, se află în proprietate.

Doctorița a spus anchetatorilor că în data de 11 septembrie a făcut un contract de partaj cu partenerul de viață ”pe fondul neînțelegerilor familiale apărute în urma dosarului în care este cercetată penal și a confirmat că este proprietara bunurilor precizate”.

”Vom cere arestarea preventivă a suspectei și anularea contractului de partaj, efectuat după comiterea faptei și în curs de cercetare penală”, a declarat avocata Poroșnicu.