Prima pagină » Adăscăliței mai scapă de o cutumă de la o secție a Spitalului Județean. TOT personalul medical chemat la muncă din concediu de odihnă
Știri locale

Adăscăliței mai scapă de o cutumă de la o secție a Spitalului Județean. TOT personalul medical chemat la muncă din concediu de odihnă

Secția externă Darabani a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani s-a închis de la începutul săptămânii pentru că TOT personalul medical și-a luat concediu, dar din fericire noul manager a găsit soluțiile potrivite pentru ca unitatea medicală să se redeschidă.

La Darabani este un singur medic în spital și cumuta era ca în momentul în care medicul pleca în concediu intra și tot personalul în concediu.

Noul manager al Spitalului Județean, medicul Monica Adăscăliței, a declarat că s-a pus capăt acestei cutume interne de la Darabani și situația se va schimba total.

”De mâine, 28 septembrie, tot personalul este chemat din concediu și își reia activitatea. Personalul mediu și auxiliar se întoarce de mâine, iar medicul de vineri. Din acest moment nu se va mai închide niciodată Darbaniul cât sunt manager pentru că nu își vor mai lua concediu toți odată”, a declarat Monica Adăscăliței, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati”.