Prima pagină » VIDEO Audieri în cazul Alexandrei. Vlad Miron: ”Așteptările noastre… un arest preventiv, un control judiciar”. Despre medicii care cer desființarea altarului: Dezgustător, nu au pic de demnitate”
Știri locale

VIDEO Audieri în cazul Alexandrei. Vlad Miron: ”Așteptările noastre… un arest preventiv, un control judiciar”. Despre medicii care cer desființarea altarului: Dezgustător, nu au pic de demnitate”

Astăzi au loc noi audieri în cazul Alexandrei Miron, tânăra care a murit în chinuri la Maternitatea Botoșani. Gianina Purușnicu, avocata familiei Alexandrei, a spus că nu știe cine sunt martorii propuși de procurorul de caz pentru audieri, dar va fi o zi lungă.

Vlad Miron, fratele Alexandrei, alături de câțiva prieteni, s-au adunat în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean și au afișat ”dreptate pentru Alexandra”, ”nu am aer”, acesta din urmă fiind ultimul mesaj trimis de Alexandra mamei sale înainte de a muri.   

”Așteptările noastre sunt o măsură ceva, un arest preventiv, un control judiciar, ceva să se vadă că se mișcă ancheta”, a spus Vlad Miron.

Întrebat dacă a fost sunat de vreun medic implicat în caz pentru a oferi scuze familiei, Vlad Miron s-a declarat dezgustat de delegația medicilor care a mers în audiență la prefectul Sorin Cornilă pentru a se plânge de nivelul de securitate din Maternitate și pentru a cere și desființarea altarului de flori în memoria Alexandrei, de la intrarea în curtea spitalului. ”Preocuparea lor este să scoată altarul de flori de la Maternitate, să se ducă să se plângă ca niște copii la domnul prefect, asta este preocuparea lor. Preocuparea lor nu este să vină să își ceară scuze, să se ducă să aprindă o lumânare la Alexandra, la altarul de flori, pe ei cumva nici nu îi interesează, pe ei îi deranjează toată treaba asta, după cum se vede. Mi se pare ceva de prost-gust, dezgustător, nu au pic de demnitate și de empatie în ei, se vede și prin treaba asta”, a completat Vlad Miron.  

https://youtube.com/shorts/3A6vLu4IJ8Y?si=QTpytxrWLQrUOd_N