Prima pagină » FOTO A amenajat cele mai frumoase stații de transport local, după nicio zi una a fost vandalizată. ”Este înaintată plângere penală”
Știri locale

FOTO A amenajat cele mai frumoase stații de transport local, după nicio zi una a fost vandalizată. ”Este înaintată plângere penală”

Primăria comunei Mihai Eminescu a amenajat cele mai frumoase stații de transport local din tot județul Botoșani.

Pe câteva dintre acestea a pus imagini din comună, cu Memorialul Ipotești, Lacul cu nuferi al lui Mihai Eminescu, dar și obiective de investiții recente, cum ar fi sala polivalentă sau clinica medicală, precum și cea mai înaltă cruce de până acum construită în Botoșani.

Din păcate, una dintre stații a rezistat doar o singură zi până să fie supusă ”talentului artistic” al unor localnici.

La nici o zi de la finalizarea lucrărilor pentru Modernizarea stațiilor de transport,  găsim una dintre acestestea, din localitatea Cătămărești-Deal,  vandalizată. Persoane lipsite de bun simț ne invadează și efectiv nu reușim sa modernizăm, să construim sau să renovam, cât pot acestea să distrugă din ignoranță! Aduc la cunoștință că în acest moment este înaintată plângere penală pentru distrugerea bunului public și sperăm ca în cel mai scurt timp, cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, făptașul să fie identificat. Să le fie rușine!, a postat primarul Verginel Gireadă pe contul său de Facebook.