Prima pagină » VIDEO ”Nu este buton de panică… șobolani la subsol. Își acoperă urmele crimei”. Demisiile șefilor DSP, CAS, directorului medical, șefilor de secție
Știri locale

VIDEO ”Nu este buton de panică… șobolani la subsol. Își acoperă urmele crimei”. Demisiile șefilor DSP, CAS, directorului medical, șefilor de secție

Vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, Emanuel Ungureanu, a făcut o vizită fulger la Maternitatea Botoșani și a anunțat că a descoperit un adevătar dezastru.

În salonul în care a fost internată Alexandra Ivanov nu este nici măcar buton de panică, iar la subsolul Maternității a descoperit șobolani și mucegai, prize de oxigen defecte în saloane.

Ungureanu a cerut demisii ale directorului medical al Spitalului Județean, a șefilor de secție din Maternitate, a șefilor DSP și Casa de Asigurări pentru că nu au verificat condițiile sanitare și dacă personalul medical își face munca în gărzi.

Ungureanu a dat declarații presei în curtea Maternității alături de Vlad Miron, fratele Alexandrei, și de asistenta Lenuța Pancu, cea care a reclamat multe nereguli din Maternitate și pentru asta a fost băgată în comisii de disciplină.