Prima pagină » Federovici, președintele CJ cere DEMISIA medicilor pe tura cărora a murit Alexandra: ”Aceste demisii trebuie să vină rapid”
Știri locale

Federovici, președintele CJ cere DEMISIA medicilor pe tura cărora a murit Alexandra: ”Aceste demisii trebuie să vină rapid”

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, cere public demisia medicilor implicați în cazul decesului Alexandrei Ivanov, fata de 25 de ani care a murit în chinuri în Maternitate.

”Cer demisia medicilor implicați în acest caz, care au arătat o totală lipsă de empatie și carențe uriașe de profesionism. Aceste demisii trebuie să vină rapid și fără ezitare pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple. Cine nu înțelege să își facă treaba să plece. Am cerut mereu și voi continua să cer cadrelor medicale să arate mai multă empatie față de pacienți. Cei care le cer ajutorul nu o fac de plăcere. Solicit, tuturor cadrelor medicale care au cunoștințe de situații de inacceptat să iasă și să le spună, vor avea tot sprijinul nostru. Botoșănenii nu merită un astfel de tratament din partea unor medici”, a declarat Doina Federovici.