Prima pagină » Cătălin Silegeanu: ”Politicienii au curaj să se pozeze cu copiii familiei distruse de politica partidului care conduce acest spital?”
Știri locale

Cătălin Silegeanu: ”Politicienii au curaj să se pozeze cu copiii familiei distruse de politica partidului care conduce acest spital?”

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu a atacat în termeni duri conducerea Spitalului Județean Mavromati, a medicilor și asistentelor care au fost de gardă când a murit Alexandra Ivanov, dar și a conducerii PSD Botoșani.

”Sunt siderat de ceea ce se întâmplă în spitalul Județean Mavromati din Botoșani. In timpul pandemiei am susținut cu importante donații unitățile spitalicești.. Chiar de atunci am observat cum se face un management cu „pumnul în gura” celor care spuneau cu subiect și predicat că magaziile spitalelor erau goale, chiar daca oficial se prezentau fix niste neadevăruri. Încă din timpul pandemiei am militat pentru angajații din sistemul de sănătate. Pentru îmbunătățire condițiilor de muncă și mai ales pentru salarii decente că aceștia să nu mai plece din țară.

Au obținut salarii care depășesc valoarea salariului mediu, doctorii au salarii care le asigura un trai mai mult decât decent, in condițiile in care cei mai mulți își rotunjesc salariile cu venituri de mediul privat. In mediu privat trebui sa precizez că niciunul nu își permite arogante . De ce? Pentru că meciul privat este meciul in care primează profesionalismul și nu aroganta, indolenta, superioritatea, insolenta și infatuarea cu care ne-am obișnuit. 

Voi incepe prin a transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate si Dumnezeu să le de-a putere să meargă mai departe. Va asigur că voi fi alături de aceasta familie și îi voi ajuta cu tot ce îmi stă în putință împreună cu alți oameni cu sufletul mare, că acești copilași sa treacă mai ușor peste incercarile vieții. 

Ceea ce s-a întâmplat la spitalul județean Mavromati din Botoșani este rezultatul consecințelor incapacității oamenilor politici din administrația publică care se încăpățânează să își pună neamurile, cunoștințele și toți șomerii in funcții cheie în instituțiile statului fara sa urmeze cursul normal al ocupării acestor funcții prin concurs. 

Oare politicienii actuali au curaj sa se pozeze cu copiii familiei distruse de politica partidului care conduce acest spital? Cum puteți domnilor doctori sa dormiți noaptea după ce ați citit mesajele de implorare a mămicii Alexandra , care implora pentru viața ei. Oare cei cu putere de decizie cum puteți dormi când 3 copilași nu au capacitatea să înțeleagă de ce mămică lor nu se mai întoarce acasă și noua ei casa este acum cerul și îngerașii sunt copilașii ei.

Aveți calitatea să înțelegeți că acești copilași nu mai au cui sa ii spună mami, că mami nu ii mai poate strânge în brațe, că mami nu mai poate sa se joace cu ei și nu ii mai poate săruta și înveli de noapte buna? Ca mami a avut nenorocul sa vina cu salvarea in spitalul cu un manager incompetent care stie și nu pricepe ce înseamnă cum se conduce un spital… Oare organele competente vor lua măsuri? Oare se va întâmpla ceva după aceasta nenorocire? Oare se va schimba ceva! ”