Prima pagină » Mediul de afaceri reacționează: ”Coaliția debandadei! Dumnezeu îți dă niște șanse, dacă nu ai … se transformă într-un mare ghinion”
Economic

Mediul de afaceri reacționează: ”Coaliția debandadei! Dumnezeu îți dă niște șanse, dacă nu ai … se transformă într-un mare ghinion”

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură a județului Botoșani și președinte al Consiliului de Administrație al grupului de firme Elsaco, a criticat PSD și PNL pentru că ratează o oportunitate uriașă pentru România din cauza mizelor politice mărunte.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Valeriu Iftime afirmă că actuala guvernare PSD-PNL este ”Coaliția debandadei”.

Dumnezeu îți dă niște șanse, dar, dacă nu ai abilitatea să le valorifici, ele se transformă într-un mare ghinion. Și, spunând ”ghinion”, nu intenționez să fac vreo aluzie nici la Iliescu și nici la Iohannis. Să ai la guvernare cele mai mari două partide, cu o majoritate parlamentară foarte largă, ar trebui să fie o șansă foarte mare pentru România. Valorificăm noi această șansă? Categoric nu! În loc să folosească majoritatea pe care o au pentru a face reformele structurale istorice de care are nevoie această țară, PSD și PNL ajung să inventeze rotative și să se schimbe între ei la conducerea ministerelor. E ca și cum ai avea alegeri noi și un alt guvern, nou-nouț. Prim-ministru nou, miniștri noi. Și fiecare trebuie s-o ia de la zero. Fiecare dă vina pe cel dinaintea lui pentru toate relele, mai ales dacă a fost din celălalt partid: ”Domnule, ce-a făcut ăsta care-a fost până acum?”. Și, până înțeleg noii miniștri ce au de făcut li se termină mandatul. Din asta nu poate să rezulte nici măcar din întâmplare nimic serios, nimic bun. Este doar un fel de nebunie a guvernării României, sub zodia debusolării și a debandadei continue, a declarat Valeriu Iftime.