Prima pagină » VIDEO Federovici și Nistor anunțuri de milioane de euro în fața unei delegații din Ucraina
Administrație Știri locale

VIDEO Federovici și Nistor anunțuri de milioane de euro în fața unei delegații din Ucraina

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, și Cristian Nistor, administratorul public al județului, au făcut anunțuri de multe milioane de euro fonduri europene în fața unei delegații din Ucraina.

La închiderea unui proiect de investiții cu fonduri transfrontaliere, derulat de CJ Botoșani cu raionul Hliboca din Ucraina, cei doi oficiali au vorbit despre volumul fondurilor europene atras în sistemul învățământului special, dar și de faptul că instituția reușește să atragă toate fondurile europene avute la dispoziție și să fie un exemplu la nivel național.

CJ a atras fonduri europene transfrontaliere prin proiectul ”Rețea educațională transfrontalieră între județul Botoșani și raionul Hliboca”. Prin acest proiect au fost dotate cabinetele de fizioterapie și logopedie, a atelierelor de croitorie a Școlii profesionale speciale Sf. Stelian Bucecea, s-a modernizat un teren de sport la Școala profesională specială Ion Pillat Dorohoi, a fost înființat un centru incluzic pentru copii cu cerințe speciale în Hliboca.

Doina Federovici a descris și celelalte proiecte de investiții în rețeaua de școli de învățământ special din județul Botoșani, iar Cristian Nistor a specificat faptul că CJ Botoșani finalizează cu succes toate proiectele de investiții cu fonduri europene și nu va fi niciunul fazat, adică nefinalizat și trecut pe noul buget european.