Prima pagină » Delgaz Grid nu a remediat defecțiunea de la stația de pompare Stânca. Toate localitățile alimentate din Prut rămân fără apă
Știri locale

Delgaz Grid nu a remediat defecțiunea de la stația de pompare Stânca. Toate localitățile alimentate din Prut rămân fără apă

S.C. NOVA APASERV S.A, revine la comunicatul transmis în dimineața zilei de 26.07.2023, cu privire la întreruperea furnizării apei, către utilizatorii din orașele Ștefănești și Săveni, respectiv localitățile: Stânca, Mihălășeni, Călărași, Răuseni, Santa Mare, Românești, Hlipiceni, Durnești, Dobârceni, Bobulești, Dângeni, Ungureni, Drislea, Ionășeni, Trușești, Albești, Todireni, Guranda, inclusiv comunele Bivolari și Andrieșeni din județul Iași.

            Echipele de intervenție ale societății Delgaz Grid nu au finalizat remedierea defecțiunii și repunerea în funcțiune a instalației electrice ce alimentează stația de pompare, fapt pentru care se prelungește termenul estimat pentru reluarea furnizării apei potabile catre utilizatorii alimentați din sursa Prut.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile și le mulțumim pentru înțelegere. Imediat ce se vor încheia lucrările la rețeaua electrică, inerente unor astfel de situații, vă asigurăm că vom face tot posibilul să reintrăm cât mai operativ în regimul normal de furnizare a apei potabile.

Director  General,

ing. Liviu Nicolae Ștefan