Prima pagină » Centru medical ultramodern cu ecograf și EKG, cabinete de stomatologie, cardiologie, oftalmologie în comuna Bălușeni
Administrație Știri locale

Centru medical ultramodern cu ecograf și EKG, cabinete de stomatologie, cardiologie, oftalmologie în comuna Bălușeni

Primarul comunei Bălușeni, Claudiu Doroftei, a reușit să convingă autoritățile centrale să investească în construirea unei clinici medicale de ultimă generație în comunitatea pe care o conduce.

Noul centru medical din Bălușeni va fi amenajat într-o clădire nouă, modernă, desprinsă din peisajul orașelor și rar întâlnită ca arhitectură în mediul rural.

Ministerul Dezvoltării a aprobat investiția care urmează să fie scoasă la licitație de Compania Națională de Investiții pentru comuna Bălușeni.

AM PROMIS! ACȚIUNILE NOASTRE CONTINUĂ! Astăzi prin Ordin de Ministru mi s-a adus la cunoștință APROBAREA a încă unui proiect de suflet pentru Comuna Bălușeni privind CONSTRUIREA și DOTAREA unui CENTRU MEDICAL DE PERMANENȚĂ. Am depus acest proiect din dorința de a îmbunătăți serviciile medicale de urgență și oferirea unei asistențe medicale eficiente și prompte pentru comunitatea locală. Muncim pentru noi, pentru comunitatea noastră, a declarat Claudiu Doroftei, primarul comunei Bălușeni.

Centrul medical din Bălușeni va avea cabinete medicale de stomatologie, cardiologie, oftalmologie, săli de așteptare și spații de cazare pentru medici, aparatură medicală pentru gestionarea situațiilor de urgență, cum ar fi ecograf, EKG, electrocardiograf. Acesta va funcționa după programul zilnic al medicilor de familie, acoperind nevoile medicale de urgență ale locuitorilor din comuna Bălușeni oferind asistență rapidă și profesională în cazurile de urgență.