Prima pagină » USR Botoșani: Doamna Federovici, după ce v-ați bătut joc de apa botoșănenilor, acum urmează și sănătatea oamenilor?
Administrație Politică Știri locale

USR Botoșani: Doamna Federovici, după ce v-ați bătut joc de apa botoșănenilor, acum urmează și sănătatea oamenilor?

Comunicat de presă: În plin scandal al căminelor groazei din Ilfov, PSD mai dă o ”lovitură” și face Botoșaniul ”celebru” pentru încă o numire politică ridicolă.
Nu degeaba noul șef al celui mai mare spital din județ a ajuns în presa națională. Iulian Angel Călin a fost strungar, contabil și funcționar public.

Cu facultatea terminată după 40 de ani, dacă Dumnezeu l-a ținut sănătos, domnul Călin nu a prea văzut cum arată un spital din interior.
Se pare că pentru PSD Botoșani, un om ce nu a lucrat o zi din viață în domeniul sanitar este cel mai potrivit să conducă Spitalul Mavromati. Până la urmă, a fost secretar de stat în ministerul turismului.

După un șofer ajuns ministru, avem acum un strungar ajuns manager de spital. Concluzia este că, indiferent cât ești de slab pregătit, dacă ai dat la șaibă în tinerețe, PSD te lansează în management.
Nu mai miră pe nimeni că PSD numește oameni fără pregătire în funcții de conducere. Cu toate astea, numirea în fruntea celui mai important spital al județului un om care nu a condus o zi în viața lui măcar o firmă din domeniul sănătății, care nu are nicio pregătire pentru acest domeniu, depășește orice imaginație și pune în pericol sănătatea botoșănenilor.


”Doamna Federovici, trebuie să le explicați botoșănenilor de ce lăsați spitalul județean pe mâna unui om fără o zi lucrată în sistemul sanitar. După câteva zile de grevă generală în spital, de începători au nevoie botoșănenii? Medici nu avem, salariile sunt la nivelul din
2018, sporurile urmează a fi tăiate, bani de gărzi nu sunt, iar dumneavoastră puneți un om fără pic de experiență în domeniu la conducerea celui mai mare spital din județ. Ce le veți spune pacienților cu cancer care nu vor fi tratați nici în următoarea grevă generală? Ce le veți spune buneilor când vor fi iar întorși din drum la poarta spitalului?”
, este mesajul transmis de USR Botoșani.