Prima pagină » VIDEO SHOW total Radio ZU la Botoșani! Morar și Buzdugan, Fetele din Botoșani, usturoi, cozonac, baloane și multă muzică
Știri locale

VIDEO SHOW total Radio ZU la Botoșani! Morar și Buzdugan, Fetele din Botoșani, usturoi, cozonac, baloane și multă muzică

Botoșani a avut parte de o zi de promovare din toate punctele de vedere la nivel național! Vedetele matinalului de la Radio ZU au făcut show total la Botoșani. Îndrăgitele vedete Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Emma, Drăgulin și Tea au făcut matinalul alături de sute de botoșăneni care i-au aplaudat și au cântat cu ei.

Mulți copii, Fetele din Botoșani, tezaurul uman viu Badea Costică de la Joldești(Constantin Ciubotărița), primarul Cosmin Andrei, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, au fost alături de vedetele Radio ZU pe Pietonalul Unirii.

Cunoscutul taximetrist Ovidiu Popuțoaia le-a oferit lui Buzdugan și Morar câte o cunună de usturoi de la Copălău, usturoi care a stat la minute în șir la gâtul lui Buzdugan, baloane de la Ștefania Cical, dar și Cozonac Domnesc, covrigi și materiale promoționale turistice de la Andrei și Federovici.

Morning ZU a fost de excepție la Botoșani atât de la primirea făcută vedetelor de către botoșăneni, cât și de cele câteva ore pe perioada transmisiei LIVE de pe Pietonalul Unirii.