Prima pagină » O absolventă de Conservator, prima mireasă de la sala de evenimente la care tortul și shot-urile coboară din tavan FOTO
Administrație

O absolventă de Conservator, prima mireasă de la sala de evenimente la care tortul și shot-urile coboară din tavan FOTO

A absolvit Conservatorul, este profesor de muzică și membră a unei formații care cântă la evenimente, aceasta este prima mireasă de la cea mai nouă și impresionantă sală de evenimente din județ.

Tânăra cântăreață Roxana Elena Băltoi s-a căsătorit cu Irinel Onciu și nunta lor a fost prima de la noua sală a complexului Mariage D’Or.

Roxana Elena are 24 de ani și cântă de la vârsta de 14 ani, a absolvit Conservatorul și este profesor de muzică la o școală din comuna Hănești, iar în timpul liber face parte din formația Kompus Botoșani, alături de fratele său, Marius Băltoi.

Noua sală de evenimente a complexului Mariage D’Or impresionează prin designul unic, dar mai ales prin sistemul inovator prin care din tavan coboară trei torturi, două fiind formate din pahare cu diferite băuturi, iar în mijloc fiind piesa de rezistență, o macheta de peste 1,2 metri înățime a unui tort, o realizare a artistului hand-made Alina Caliniuc de la Agnes Design Atelier.