Prima pagină » A intrat la reabilitare și totemul de la intrarea dinspre Iași. Andrei: ”Reprezintă ”cartea noastră de vizită” … investiție în identitatea noastră”
Administrație Știri locale

A intrat la reabilitare și totemul de la intrarea dinspre Iași. Andrei: ”Reprezintă ”cartea noastră de vizită” … investiție în identitatea noastră”

Odată cu modernizarea drumurilor de la intrările în municipiul Botoșani, Primăria a început și proiectul de aducere în prezent a totemului de la intrarea dinspre Iași, despre care primarul Cosmin Andrei spune că este ”cartea noastră de vizită”.

Toate intrările în municipiul Botoșani de pe drumurile naționale au intrat în modernizare, compania Autotehnorom din Suceava executând lucrările plătite de Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

Primarul Cosmin Andrei spune că totemul din sensul giratoriu de lângă benzinăria Lukoil își va recăpăta statutul de emblemă.

Lucrări de modernizare în plină desfășurare pe Șoseaua Iașului. Pe lângă reabilitarea străzii am acordat o deosebită atenție structurii monumentale, reprezentativă pentru municipiul nostru, aflată în sensul giratoriu dinspre Șoseaua Iașului-Calea Națională – Bulevardul Mihai Eminescu. De-a lungul anilor aceasta a fost lăsată în ignoranță, fiind vizibil afectată de trecerea timpului și a neglijenței.

Mi-am propus să acord o deosebită atenție reabilitării, întrucât reprezintă „cartea noastră de vizită” și prin aceasta vreau să readucem gloria și frumusețea monumentului de odinioară. Consider că este o investiție în identitatea noastră colectivă și în patrimoniul nostru cultural, ce transmite un mesaj clar că noi, ca și comunitate, suntem deschiși spre modernizare și spre ideea de nou!”, a declarat Cosmin Andrei.