Prima pagină » Primăria care are doar în acest an proiecte cât veniturile proprii pe 71 ani și-a luat GRATIS autovehicul electric
Administrație Știri locale

Primăria care are doar în acest an proiecte cât veniturile proprii pe 71 ani și-a luat GRATIS autovehicul electric

Primpăria comunei Ibănești este una dintre cele mai perfomante din județul Botoșani la atragerea de finanțări europene și guvernamentale. Primarul Romică Magopeț a reușit să ducă, alături de echipa sa, nivelul proiectelor de investiții în lucru din acest an la o valoare care înseamnă bugetul propriu al comunei pentru următorii 71 de ani.  

Recent, Primăria comunei Ibănești a achiziționat GRATUIT un autoturism electric prin fondurile de mediu.

”Continuăm să dezvoltăm Ibăneștiul! Primăria comunei Ibănești a câștigat încă o finanțare nerambursabilă: – achiziționarea unui autovehicul nou,electric, de la Agenția Fondului de Mediu. Felicitări Robert Andrus! Felicitări tuturor!, a declarat primarul Romică Magopeț.

Scopul meu este să continui ce am început: asfalt, apă, școli, alte investitii. Numai în acest an avem investiții în lucru care depășesc bugetul din venituri al Comunei Ibănești pentru următorii cel puțin 71 de ani. Da, 71 de ani! Adică se muncește! Mult!”, a concluzionat primarul Magopeț.