Prima pagină » Autotehnorom a început modernizarea intrării dinspre Iași. Urmează intrările dinspre Suceava, Săveni și Stăuceni
Administrație Știri locale

Autotehnorom a început modernizarea intrării dinspre Iași. Urmează intrările dinspre Suceava, Săveni și Stăuceni

Primarul Cosmin Andrei a anunțat că au început lucrările de modernizare a intrărilor de pe drumurile naționale în municipiul Botoșani.

Lucrările sunt efectuate de compania Autotehnorom Suceava, cea care a modernizat și drumul național Botoșani-Ștefănești, o lucrare cu trei viaducte.

Primarul Andrei a ținut să îi mulțumească Doinei Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani și a postat un scurt material video pe pagina sa de Facebook.

”Dacă până acum cu ajutorul dumneaei am primit sprijin pentru asfaltarea drumurilor județene din administrarea primăriei, acum asfaltăm un drum național aflat în administrarea Primăriei care întregește lungimea de 8 kilometri pe care vom avea covoare asfaltice noi”, a declarat primarul Cosmin Andrei. Acesta a precizat că s-a început cu tronsonul dinspre Iași, de jos de la Lebăda până la sensul giratoriu de lângă Lukoil.

La intrarea dinspre Suceava se pregătește frontul de lucru iar următoarele șantiere se vor deschide pe drumurile spre Săveni și Stăuceni, a precizat edilul-șef.

Vasile Rîpan, proprietarul companiei Autotehnorom, a declarat că lucrările au început la ora 7.00 pe tronsonul dinspre Iași.

Lucrăm de trei zile, astăzi turnăm 700 t BA16”, a declarat Vasile Rîpan.