Prima pagină » Federovici despre rămânerea lui Budăi în Guvern: ”Competența este principalul criteriu de selecție”
Politică

Federovici despre rămânerea lui Budăi în Guvern: ”Competența este principalul criteriu de selecție”

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, care este și președinte al Consiliului Județean, a salutat decizia luată la nivel național ca deputatul botoșănean Marius Budăi să rămână în continuare ministru al Muncii și după rotația la guvernare între PSD și PNL.

Federovici anunță, însă, că Budăi nu va avea un mandat ușor și că ocuparea acestei funcții arată importanța organizației Botoșani în PSD la nivel central.

Competența este principalul criteriu de selecție pentru propunerile de miniștri din partea PSD în Cabinetul Ciolacu. Acesta este motivul pentru care colegul nostru, deputatul Marius Constantin Budăi, va continua la conducerea Ministerului Muncii! Sunt convinsă că domnul Marius Budăi va face față cu brio la toate provocările sistemului social în aceste vremuri tulburi. Are o experiență consistentă în acest domeniu, iar continuitatea politicilor sociale promovate de PSD este cea mai bună soluție.

Misiunea lui nu va fi simplă, dar sunt convinsă că, alături de echipa PSD, va reuși așa cum a făcut-o și în mandatele trecute! Echipa PSD Botoșani, una dintre cele mai performante organizații județene, a demonstrat că propune profesioniști, oameni care cunosc bine domeniile în care activează, care iau decizii corecte și doar în favoarea românilor, a declarat Doina Federovici.

Marius Budăi este singurul ministru care a ocupat un loc în Guvern și când premier a fost Viorica Dăncilă, și când PSD a revenit la Putere alături de PNL și premier a fost Nicolae Ciucă, dar și acum, când Marcel Ciolacu de la PSD va fi prim-ministru.