Prima pagină » 1 iunie sărbătorit la Ștefănești cu o plimbare pe bicicletă până la superbul baraj de pe Prut, la Stânca
Știri locale Visit Botoșani

1 iunie sărbătorit la Ștefănești cu o plimbare pe bicicletă până la superbul baraj de pe Prut, la Stânca

Ziua copilului va fi sărbătorită în orașul Ștefănești cu o mulțime de acțiuni pentru cei mici. Pe lângă jocurile în aer liber, muzica și distracția, totul va fi completat printr-un tur organizat din fața primăriei Ștefănești pe biciclete până la frumosul baraj de pe Prut, de la Stânca.

Primăria a găsit o soluție pentru ca și o parte din cei fără biciclete să poată participa la acest traseu.

Primarul Florin Buțura a anunțat că 17 biciclete vor fi disponibile pentru acest eveniment prin GAL Valea Prutului.

”Vremea bună aduce chef de mișcare! Pregătiți-vă bicicleta pentru că vom sărbători 1 Iunie și sosirea verii cu o plimbare cu bicicleta de la Ștefănești (parc) la Stânca (baraj)! Evenimentul este centrat pe socializare, mișcare și promovarea teritoriului.
În cazul în care nu ai deja bicicleta potrivită, vei putea folosi gratuit una din cele 17 biciclete disponibile (prin Programul GAL Valea Prutului). Participanții se pot înscrie printr-un comentariu la această postare. (exemplu: ”Particip cu bicicleta proprie!” sau ” Particip, solicit bicicletă!”Important de reținut: copiii cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani trebuie să aibă buletinele la ei. Se recomandă participanților purtarea echipamentului specific pentru bicicliști (lumini față/spate și cască).”
, se precizează în prezentarea evenimentului făcută pe contul de Facebook al primarului Florin Buțura.