Prima pagină » Show adevărat în prima zi la ”Sara pe deal”, festivalului de muzică în aer liber a genialului pianist Bogdan Ota
Știri locale Visit Botoșani

Show adevărat în prima zi la ”Sara pe deal”, festivalului de muzică în aer liber a genialului pianist Bogdan Ota

Rar se întâmplă ca un artist genial, recunoscut la nivel mondial, să se reîntoarcă pentru a trăi și profesa în România, mai ales într-un orășel de provincie.

Este cazul genialului pianist Bogdan OTA, care s-a reîntors în România după câțiva ani de SUA, unde a obținut și cetățenia, și mai ales s-a întors acasă în Botoșani.

Bogdan Ota organizează în acest week-end prima ediție a festivalului de muzică în aer liber ”Sara pe deal”, în amfiteatrul Cornișa Aquapark&Sports.

Vineri, 26 mai, a fost o zi transformată cu adevărat în show de clujenii Ilinca&Gadjo Dilo și de concertul surpriză susținut de Bogdan Ota, cel care inițial ar fi trebuit să își încânte publicul doar sâmbătă.

Mai mult decât atât, Ota a cântat trei melodii împreună cu Ilinca, iar totul a fost SUBLIM, de la calitatea melodiilor alese la interpretarea dată pe scenă de cei doi.

În deschiderea concertului de vineri au cântat Luca Lazăr și Măriuca Stan Muraru, de la școala ”Cheia Sol” a Oameni Pușcașu, fiind modul prin care Bogdan Ota încearcă să promoveze copiii talentați din Botoșani. Aceștia au primit și trofee ale festivalului, creații hand-made unicat ale Alinei Caliniuc, de la Agnes Design Atelier.

Astăzi va fi a doua zi a festivalului ”Sara pe deal” iar Bogdan Ota a anunțat că în cazul în care va ploua evenimentul va fi susținut în interiorul Patinoarului din marele Parc de agrement Cornișa Aquapark&sports.

Spectacolul va începe la ora 19.30 și va fi un adevărat show susținut de:  

Bogdan Ota & Etnophonica

Orchestra Simfonică ”Liber Artis” dirijor Emil Ambrosa

Soprana Noemni Onucu

Mezzosoprana Adelina Cociobanu .