Prima pagină » VIDEO Un medic tânăr dintr-un orășel mic investește în aparatură și cursuri pentru a-și trata pacienții ca în marile capitale
Economic Știri locale

VIDEO Un medic tânăr dintr-un orășel mic investește în aparatură și cursuri pentru a-și trata pacienții ca în marile capitale

Medicul dentist Leonard Cârligeanu investește în perfecționarea continuă chiar dacă profesează într-un mic orășel din nordul extrem al României.

Pe lângă banii investiți în aparatură de ultimă generație, acesta participă la cele mai importante cursuri din domeniu în fiecare an. Trei cursuri în fiecare an urmează medicul care a fondat clinica Dental Art din micuțul dar drăguțul oraș Săveni.

”Am decis să investesc mult mai mutl în carieră și educație pentru că ești mult mai relaxat când știi ce faci. În  plus, pacienții mei sunt ca și ceilalți pacienți din țară, merită servicii de calitate și performanță, de aceea vom investi în continuare pentru a face performanță. Am un target de minim trei cursuri în fiecare an, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar de la toate înveți câte ceva”, a declarat Leonard Cârligeanu.