Prima pagină » Rareș, copilul minune de la Botoșani care a câștigat Românii au Talent 2023
Știri locale

Rareș, copilul minune de la Botoșani care a câștigat Românii au Talent 2023

Pentru el s-au acordat aplauze în picioare minute în șir. Lacrimile din ochii spectatorilor din sală nu au putut fi stăpânite. A convins publicul să îl voteze, astfel încât a câștigat finala show-ului de divertisment Românii au Talent 2023, difuzată vineri, 12 mai, de Pro TV. Cine este Rareș Prisacariu, copilul care a uimit o țară-ntreagă. 

Rareș Prisacariu a câștigat finala Românii au Talent 2023. Copilul minune în vârstă de 7 ani se bucură de o capacitate excepțională de memorare, pe care o fructifică la maximum pentru a recita monologuri, poezii sau discursuri prin care dă românilor adevărate lecții de viață. La fel s-a întâmplat și în ediția de vineri, 12 mai, a show-ului de divertisment.

Rareș Prisacariu a prezentat în finala Românii au Talent 2023 un moment inspirat de Dumnezeu și de scriitorul Octavian Paler, după cum a mărturisit înainte de a urca pe scenă. Botoșăneanul a ținut să mulțumească publicului care l-a votat, precizând că fără ajutorul celor de acasă, nu ar fi reușit să ajungă în ultima etapă a concursului.

„În seara asta este mai multă emoție decât în celelalte etape. Și mai mare presiune. Simt că este mai grea decât toate celelalte etape. Momentul meu este inspirat de Dumnezeu și de Octavian Paler. Aș vrea să vă spun un citat din limba latină: Nihil Sine Deo – Nimic fără Dumnezeu. Adică, dacă nu ar exista Dumnezeu, nu ar exista nimic. Dacă Dumnezeu e viața mea, cum să nu-L iubesc? Știu că unii îl ignoră, dar sunt foarte fericit că sunt mai mulți care îl iubesc”, a spus Rareș Prisacariu, înainte de a-și prezenta momentul artistic.

În finala sezonului 13 Românii au Talent, copilul a emoționat întreaga țară prin mesajul pe care l-a transmis. A recitat un text al lui Octavian Paler, despre Dumnezeu și omenire. Atât profunzimea discursului, cât și talentul concurentului i-au determinat pe români să îl aleagă drept câștigător al marelui premiu.

SURSA: Playtech.ro