Prima pagină » Vedetă printre bogații lumii! Mirel Manea a lansat un videoclip filmat în Dubai la Burj Al Arab
Știri locale

Vedetă printre bogații lumii! Mirel Manea a lansat un videoclip filmat în Dubai la Burj Al Arab

Marele artist Mirel Manea, managerul Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani, a arătat din nou că pentru el limita în carieră este cerul și a lansat un videoclip filmat în locul în care se întâlnesc bogații lumii.

La trei ani după Colosseo, ceea ce a făcut din Mirel Manea unul dintre puținii artiști în viață din LUME care a primit permisiunea să filmeze în Colosseumul din Roma, botoșăneanul cu cel mai mare succes pe plan mondial în muzică și-a arătat din nou talentul și locul în lume.

Mirel Manea a lansat pe 1 mai videoclipul Bella Ciao, filmat în Burj Al Arab, la cele mai exclusiviste evenimente care reunesc bogații lumii, diplomați și staruri internaționale.

Prin sunetele glorioase ale trompetei mele de aur povestesc lumii despre Botoșaniul meu si România intr-o călătorie continua in cel mai rafinat mod posibil spre destinații speciale si unice in jurul Pamantului pentru PACE, FRUMOS SI ARMONIE!! Singura salvare si alinare a umanității este iubirea!

A fost o bucurie sa filmez acest clip in Dubai la Burj Al Arab, destinația numărul unu a lumii unde visele sunt realitate. Sunt oameni pe care nu-i poți cunoaște niciodată, decât doar dacă ei vor sa te cunoască! Le mulțumesc pentru felul in care m-au primit si interesul pentru muzica mea, a descris marele artist Mirel Manea experiența videoclipului filmat în Dubai.

Deși mulți dintre cei prezenți la evenimentele exclusiviste la care este invitat Mirel Manea să cânte în Dubai abia știu unde este România, artistul a oferit gazdelor sale și celorlalți invitați materiale promoționale cu Botoșani, atât cu municipiul, cât și județul, fiind un adevărat ambasdador printre bogații lumii.