Prima pagină » Județul Botoșani are un nou produs alimentar de TOP și este promovat de Fuego: Cașcavalul de Vlăsinești
Economic Știri locale

Județul Botoșani are un nou produs alimentar de TOP și este promovat de Fuego: Cașcavalul de Vlăsinești

Un nou cașcaval plămădit tradițional și promovat de Fuego pleacă din județul Botoșani către toată țara.

Fabrica Vlăsie Company, care deține și rețeaua locală ”Magazinul Producătorului” în Botoșani, Dorohoi și Săveni, a lansat pe piață un nou sortiment de cașcaval.

CAȘCAVALUL DE VLĂSINEȘTI este noul produs de TOP marca Vlăsie Company.

Sărbătorim Ziua Muncii făcând ce ne place cel mai mult: plămădim gust bogat din lapte proaspăt. Din recunoștință față de meleagurile natale și față de oamenii care contribuie la închegarea aromelor noastre îndrăgite, am creat CAȘCAVALUL DE VLĂSINEȘTI. Respectând tradițiile și rețeta populară creată de localnicii de odinioară, Cașcavalului de Vlăsinești este reverența noastă față de valorile patriarhale, frumusețea și ospitalitatea locală, a anunțat Constantin Aniculăesa, directorul fabricii Vlăsie Company.

Cașcavalul de Vlăsinești este produs din lapte de la fermierii din comuna cu același nume și este promovat de un celebru artist român.

Am concentrat în 250 de grame puritatea naturii, suculența laptelui curat oferit de oamenii muncitori din cooperativa „Fermierul vlăsineștean”, parfum matur și savoare memorabilă. O esență a ființei locale, pe care artistul PAUL SURUGIU FUEGO s-a arătat încântat să o împărtășească întregii țări. Vă invităm să vă delectați și vă mulțumim pentru aprecierea cu care ne încununați munca!, a completat Constantin Aniculăesa.

Vlăsie Company este și printre producătorii Cașcavalului de Săveni, singurul cașcaval produs în România care beneficiază de recunoaștere la nivelul Uniunii Europene având Indicație Geografică Protejată.

Vlăsie Company livrări online

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091760574761

http://eurolact.ro