Prima pagină » Prefectul Cornilă, prezent la Adunarea Generală a cadrelor militare în rezervă și retragere
Administrație Știri locale

Prefectul Cornilă, prezent la Adunarea Generală a cadrelor militare în rezervă și retragere

Sorin Cornilă, reprezentantul Guvernului în teritoriu, a participat astăzi, în calitate de invitat, la Adunarea Generală Anuală a Filialei ”General Gheorghe Avramescu” Botoșani a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă i-a felicitat pe membrii Asociației pentru întreaga activitate, le-a mulțumit pentru implicarea în activitățile publice și și-a reafirmat încă odată sprijinul instituțional în relația cu Guvernul României.

Sorin Cornilă: ”Vă mulțumesc pentru invitația de a participa astăzi alături de dumneavoastră la Adunarea Generală Anuală a filialei ”General Gheorghe Avramescu” Botoșani a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

Îmi face plăcere să fiu astăzi alături de dumneavoastră.

Apreciez activitatea Asociației și apreciez munca depusă pentru apărarea drepturile cadrelor militare în rezervă şi în retragere și ale familiilor acestora.

Am un deosebit respect pentru eforturile depuse de fiecare membru al asociației pentru cultivarea patriotismului.

Vă mulțumesc pentru activitatea depusă, vă felicit și vă urez multă sănătate, putere de muncă și realizări profesionale și personale, dumneavoastră și celor dragi dumneavoastră! Sunteți exemple pentru generațiile tinere, care au multe de învățat de la dumneavoastră.

Patrie, Onoare, Demnitate! Vă mulțumesc.”