Prima pagină » Vești bune! S-a semnat contractul de execuție a primului bloc nou din orașul Bucecea de după Revoluție
Administrație Știri locale

Vești bune! S-a semnat contractul de execuție a primului bloc nou din orașul Bucecea de după Revoluție

Anunț important pentru locuitorii orașului Bucecea!

”Săptămâna luminată vine cu veși bune pentru noi. Agenția Națională pentru Locuințe va contrui locuințe petnru tineri în orașul Bucecea! Astăzi, alături de reprezentanții societății desemnate câștigătoare și directorul general ANL, Gabriel Stanciu, s-a semnat contractul de execuție lucrări aferent obiectivului de investiții”, a declarat primarul Angel Gheorghiu, care a fost prezent la semnarea contractului la București.

Investiția are o valoare de 5.751.250,82 lei.

Proiectul prevede construirea unui bloc cu 24 de apartamente, pe un regim de înălțime P+3E, cu termen de execuție 16 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Finanțarea se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), din bugetele locale, precum și din alte surse legal constituite. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia ANL de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă.

”Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească listele de repartiţii. Un Paște luminat cu bucurii vă doresc!”, a mai transmis primarul Angel Gheorghiu.