Prima pagină » VIDEO Se schimbă radical centrul orașului Săveni. Tîrzioru folosește fondurile europene pentru cele mai mari lucrări din oraș
Administrație Știri locale

VIDEO Se schimbă radical centrul orașului Săveni. Tîrzioru folosește fondurile europene pentru cele mai mari lucrări din oraș

Centrul orașului Săveni, județul Botoșani, se schimbă radical prin lucrări la care Primăria condusă de Relu Tîrzioru folosește fonduri europene.

După ce a prelungit pietonalul, unde urmează să fie montat mobilierul și sistemul de iluminat nou, Primăria Săveni a trecut la lucrările din fața instituției. Fosta fântână arteziană din capătul pietonalului dinspre Primărie a fost dărămată și totul va fi transformat într-o piațetă în fața instituției care gestionează lucrările de modernizare a orașului.

Sediul Primăriei Săveni a beneficiat de lucrări de eficiență energetică, în spatele instituției a fost construită și dată în folosință o parcare iluminată cu lămpi LED, iar părculețul dintre Primărie, sediul APIA și Liceul dr. Ciucă a fost modernizat și el.

După sărbătorile Pascale încep și lucrările de anvelopare termică a primelor zece blocuri din Săveni cu bani din Proiectul Național de Redresare și Reziliență(PNRR).