Prima pagină » Cu un nou sponsor și cu proiect pentru un nou stadion, FC Botoșani îi prelungește contractul antrenorului Flavius Stoican
Știri locale

Cu un nou sponsor și cu proiect pentru un nou stadion, FC Botoșani îi prelungește contractul antrenorului Flavius Stoican

FC Botoșani este una dintre cele mai dinamice echipe de fotbal din România în momentul de față având ca țintă performanța pe termen lung.

Cu un nou sponsor puternic, respectiv grupul de firme Electroalfa, condus de familia Mioara și Gheorghe Ciubotaru, care deține patru fabrici, un parc fotovoltaic, un cartier rezidențial, FC Botoșani este la un pas de depunerea documentației tehnice pentru construirea unui nou stadion și acum mai face o mișcare importantă pentru viitor.

Numit antrenor principal al FC Botoșani în luna decembrie 2022, Flavius Stoican și-a prelungit astăzi contractul cu gruparea „roș-alb-albastră” până în 2025.

”Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent dar și rezultatele pe care le-a obținut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025. Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acționariatului, un vot de încredere pe care I-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanță la FC Botoșani”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Primăria Botoșani va depune în luna aprilie la Compania Națională de Investiții documentația pentru construirea unui nou stadion municipal, care va fi casă pentru FC Botoșani.