Prima pagină » ”Nu v-ați plictisi fără mine? Nu există altă variantă… ” O femeie de afaceri va reveni în politică și va conduce un partid
Politică Știri locale

”Nu v-ați plictisi fără mine? Nu există altă variantă… ” O femeie de afaceri va reveni în politică și va conduce un partid

Ar fi trebuit să fie candidatul unui partid la alegerile locale din 2020, dar nu a avut nicio șansă să treacă de jocurile politice din interior și de alianțele invizibile dintre liderii politici din partide diferite.

Acum își anunță revenirea în politică și nu oricum, ci în funcția de președinte a unui partid.

Femeia de afaceri Mihaela Stoiciuc Vasilică revine în politică. Anunțul a fost făcut la emisiunea Dialog Deschis, la Tele M.  



”Nu v-ați plictisi fără mine? Da, revin! Săptămâna viitoare voi fi la București și după ce termin discuțiile… Nu există altă variantă în care să accept o intrare în politică decât președinte la nivel local”, a declarat Mihaela Stoiciuc Vasilică.

Aceasta a precizat că în partidele mari nu există niciun loc pentru persoanele care vor să schimbe ceva pentru că acele partide nu își doresc schimbarea.

”Nu există loc în partidele politice consacrate sub nicio formă. Deci nu ai cum să intri cu gândirea pe care o am eu, de a schimba, pentru că niciun partid nu își dorește să schimbe.

Oamenii care reprezintă politic nu vor depăși niciodată nivelul liderului. Niciun lider nu va accepta o persoană deasupra lui ca nivel, nu doar nivel intelectual ci și ca nivel de priză la public, de popularitate sau ca orice alt nivel”, a completat Mihaela Stoiciuc Vasilică.