Prima pagină » Primarul Andrei mulțumește botoșănenilor pentru RĂBDARE: ”Sume record la capitolul investiții din fonduri europene nerambursabile de 566.942.188 lei”
Administrație

Primarul Andrei mulțumește botoșănenilor pentru RĂBDARE: ”Sume record la capitolul investiții din fonduri europene nerambursabile de 566.942.188 lei”



Primarul Cosmin Andrei a declarat că în 2023 municipiul Botoșani are sume record la capitolul investiții din fonduri europene nerambursabile.

Edilul-șef a ținut să mulțumească botoșănenilor pentru răbdarea avută până acum, de când este

el primar.

”După cum veți putea observa, anul acesta s-au atras inclusiv SUME RECORD la capitolul investiții din FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE în valoare de aproximativ 566.942.188,15 lei, bani ce vor merge spre lucrări cu un impact major, vizibil asupra populației. Pe această cale vă mulțumesc pentru susținerea, răbdarea și încrederea acordată și vă invit să priviți graficele și sumele alocate anului 2023”, a declarat Cosmin Andrei.

Primarul a precizat că bugetul este construit pe nevoile reale ale botoșănenilor, principala cerere fiind cea de asfaltare a străzilor.

”În fiecare an am pus accent pe dezvoltarea orașului nostru, astfel BUGETUL DE ANUL ACESTA este construit pe așteptările și nevoile reale ale cetățenilor, fiind unul axat cu precădere pe partea de învățământ unde, după cum puteți observa, am alocat o sumă considerabilă întrucât cred că tinerii sunt viitorul și au nevoie de susținerea noastră totală! Mi-am dorit ca o altă parte importantă din buget să fie direcționată spre tot ce ține de infrastructură, aceasta fiind o altă prioritate a mea din anul 2023 și nu numai!”, a completat Cosmin Andrei.