Prima pagină » Fostul mare campion Daniel Ghiță, îl promovează pe Sorin Caliniuc: ”A semnat cu Glory… presa din România nu a dat o știre. Dacă nu te chiloțărești… nu ai valoare”
Știri locale

Fostul mare campion Daniel Ghiță, îl promovează pe Sorin Caliniuc: ”A semnat cu Glory… presa din România nu a dat o știre. Dacă nu te chiloțărești… nu ai valoare”



Fostul mare campion Daniel Ghiță, actual parlamentar, îl promovează pe multiplul campion Sorin Caliniuc, luptătorul cu origini în Botoșani.

Pe contul său de Facebook, Ghiță a acuzat presa centrală că a ignorat contractul pe care Caliniuc l-a semnat cu Glory și îi face acestuia o descriere ca fiind un luptător anti-vedetă: ”credincios, se antrenează și nu este în presa de scandal”.

Sorin Caliniuc, ai cărui părinți sunt din Botoșani, din comuna Blândești, este unul dintre luptărorii care a câștigat toate galele la care a participat în ultimii doi ani.

Redăm integral postarea marelui campion Daniel Ghiță despre Sorin Caliniuc:



”Sorin Căliniuc a semnat cu Glory in Decembrie 2022: Toată presa (excepție Digi Sport) din România nu a dat o știre! Toata presa a fost informată: nicio știre! Este o mare realizare pentru categoria 70 kg!

Dacă nu te chiloțăresti și nu faci show pe bani grei,nu ai valoare în România ?

Sorin are pe spatele său tatuat pasaje din Biblie. Un baiat credincios, care se antrenează și nu este in presa de scandal. Un luptător care a pornit de jos, susținut de antrenorul său, Aurelian Tănăsescu Popescu. Nu e important să-l susțină și presa din România?

Sorin Căliniuc : Îți doresc mult succes și forță! Nu te supăra că presa din România a ales să ignore așa știre importantă. Trebuie să înțelegi că luptătorii adevărați din România nu au loc de cei mediocri. I-am poreclit “ chilotari” sau campionii TV!

Când eram la gale în străinătate mă bucurăm să vă văd in tribune. Voi ați fost forța și susținerea mea!

Haideți să-i urăm noi succes și să-l susținem! Lăsați un mesaj pentru Sorin! Vă mulțumesc!

Nihil Sine Deo!”