Prima pagină » Unul dintre cei mai bogați primari dă de pământ cu Federovici și Birta. ”Noroc că e cumătru cu Doina și îi dă serviciu…”
Administrație Știri locale

Unul dintre cei mai bogați primari dă de pământ cu Federovici și Birta. ”Noroc că e cumătru cu Doina și îi dă serviciu…”




Ședința de consultare a primarilor de către conducerea Consiliului Județean Botoșani privind împărțirea banilor pentru drumurile județene și locale a fost de fapt o informare a acestora cu modul în care Doina Federovici & co. au împărțit sumele fără să îi consulte pe primari… pe cea mai mare parte a lor.

Unul dintre edilii din județ care a făcut parte din PSD în urmă cu mulți ani, dar care a demisionat și câștigă în mod zdrobitor alegerile în calitate de independent, a răbufnit la adresa Doinei Federovici și a vicepreședintelui Dorin Birta.

Este vorba despre Costel Nazare, primarul comunei Concești, unul dintre cei mai bogați primari din județ.

 

”Care consultări?…ei consultă de genul: am hotărât să împărțim bani așa… de ce mai plimbă… sau de ce se deplasează primarii la asemenea ședințe???…nu o să înțeleg”, a comentat Costel Nazare pe Facebook.

 

Între Nazare și Birta au existat și în trecut mai multe ciocniri, vicepreședintele aducând acuze voalate în trecut că afacerea familiei primarului afectează starea drumurilor din județ prin camioanele supraîncărcate cu cereale.

”Când îl văd și pe neica nimeni de Birta că se bagă în seamaă… noroc că e cumătru cu Doina și îi dă serviciu...”, a scris Costel Nazare.