Prima pagină » VIDEO Colindătorii din Nicșeni au impresionat conducerea Consiliului Județean Botoșani
Administrație Știri locale

VIDEO Colindătorii din Nicșeni au impresionat conducerea Consiliului Județean Botoșani



Un cor de fete al Bisericii Ortodoxe și o fanfară a Bisericii Adventiste, aceasta a fost componența grupului de colindători din comuna Nicșeni care a impresionat, ieri, conducerea Consiliului Județean Botoșani.

Sărbătoarea nașterii Mântuitorului Iisus Hristos depășește orice barieră legată de confesiuni și de organizări birocratice din domeniul religios, iar asta au demonstrat ortodocșii și adventiștii din satul Dorobanți, comuna Nicșeni, în Palatul Administrativ al județului Botoșani. 

Fetele din corul Bisericii Ortodoxe Dorobanți și fanfara Bisericii Advenitiste au fost însoțiți de primarul Claudiu Bulboacă și viceprimarul Marcela Pătrar.

”Grupul nostru a dus vestea bună a nașterii lui Iisus Hristos, lumina care transcende printre veacuri, din staulul umil din Betleem, aducând bucurie în sufletele ascultătorilor”, a spus primarul Claudiu Bulboacă.

Prestația grupului de la Nicșeni a fost apreciată de Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, Bogdan Dăscălescu și Dorin Birta, vicepreședinții CJ, și subprefectul Elena-Paula Cojocariu Berențan.

”La sediul Consiliului Județean au venit să ne colinde copiii din comuna Nicșeni! Am primit cu căldură mesajul nașterii Mântuitorului, iar prin cu ajutorul lui Moș Crăciun și a Crăciuniței i-am recompensat cu mult drag pentru gândurile bune și urările pe care ni le-au făcut!”, a declarat Doina Federovici.