Prima pagină » Moment de reculegere și trofeu dedicat Danielei Șfaițer la București în Gala ”Femei de Succes ale Anului 2022”
Știri locale

Moment de reculegere și trofeu dedicat Danielei Șfaițer la București în Gala ”Femei de Succes ale Anului 2022”



Trecerea în neființă a femeii de afaceri Daniela Șfaițer, soția omului de afaceri Cornel Șfaițer, a produs o undă de șoc în mediul de business la nivel național.

Fostul parlamentar botoșănean Liliana Mincă a fost premiată în Gala ”Femei de Succes ale anului 2022”, iar trofeul primit a fost închinat memoriei celei care a fost Daniela Șfaițer.

”Luni, 12 decembrie 2022, am fost invitată la Gala „Femei de Succes ale Anului 2022”, alaturi de nume importante din medicina, cultura, folclorul si muzica usoara romaneasca! Am primit acest trofeu pe care l-am dedicat în semn de omagiu prietenei mele, #Daniela_Șfaițer, cea mai cunoscută femeie din mediul de afaceri botoșănean, soția președintelui clubului Poli Iași, Cornel Șfaiter și mama celor două fete, #Alice & #Ecaterina. Toti cei prezenți la eveniment am păstrat un moment de reculegere în memoria celei ce a fost si va rămâne #doamna_Daniela_Șfaițer”. a postat Liliana Mincă pe contul său de Facebook.

La evenimentul din București au fost prezenți și Brândușa Covalciuc Ciobani și Ansamblul Hora din comuna Vlăsinești.