Prima pagină » Un om de afaceri botoșăneană își închide conturile la o bancă austriacă. Cere controale la garniturile cu lemne spre Austria ”să nu fie migranți ilegali”
Economic Știri locale

Un om de afaceri botoșăneană își închide conturile la o bancă austriacă. Cere controale la garniturile cu lemne spre Austria ”să nu fie migranți ilegali”



Proprietarul unui restaurant din municipiul Botoșani este printre primii oameni de afaceri din țară care reacționează la opoziția Austriei la aderarea României în spațiul Schengen.

Gabriel Atudoroae are un restaurant în municipiul Botoșani și este printre primii reprezentanți ai mediului de afaceri local care acționează efectiv ca protest la adresa Austriei.

Acesta a postat pe contul de Facebook dovada că a cerut închiderea contului pe care compania sa îl avea la Raiffeisen Bank Sucursala Botoșani.

 

”Atat pot face eu în momentul asta!

La Erste nu am cont, la OMV nu mai alimentez! Altii pot face mai multe, de exemplu sa controleze zile in sir camioanele si garniturile cu lemne care pleaca spre Austria, pentru a nu fi migranti ilegali in ele!”, a postat Gabriel Atudoroae.