Prima pagină » VIDEO Investițiile din ultimii 2 ani, prezentate video de primarul Cosmin Andrei.
Administrație Știri locale

VIDEO Investițiile din ultimii 2 ani, prezentate video de primarul Cosmin Andrei.



Primarul Cosmin Andrei a prezentat principalele proiecte de investiții realizate în ultimii doi ani și o parte din viitoarele șantiere ale municipiului Botoșani cu fonduri europene și guvernamentale din următorii doi ani.

De la reluarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”, finalizarea lucrărilor la Biserica-simbol Sfântul Gheorghe, scoaterea dalelor de tramvai de pe Primăverii, la investițiile în grădinițe, școli și licee, șantiere pentru blocuri sociale, șantiere pentru noi creșe, străzi și cartiere modernizate, investiții în sistemul de sănătate, parcuri și locuri de joacă.

La capitolul infrastructură mare, municipiul Botoșani s-a asociat cu primăria Suceava și Consiliile Județene Botoșani și Suceava pentru realizarea studiilor necesare proiectului drumului expres Botoșani-Suceava (aeroportul Salcea), iar prin Zona Metropolitană a realizat documentația și studiul de fezabilitate pentru construirea primului tronson din varianta ocolitoare a municipiului reședință de județ.

De asemenea, un alt proiect important demarat reprezintă realizarea studiilor pentru modernizarea Stadionului Municipal.

Primarul Andrei a anunțat că municipiul Botoșani va cunoaște în următorii doi ani o dezvoltare susținută de proiectele de investiții masive în toate domeniile în care Primăria a putut atrage investiții.