Prima pagină » Prefectul Cornilă la inaugurarea unui drum și a parcului central din Tudora: ”Oamenii își doresc să rămână conectați la tradiții, la valorile locale”
Administrație Știri locale

Prefectul Cornilă la inaugurarea unui drum și a parcului central din Tudora: ”Oamenii își doresc să rămână conectați la tradiții, la valorile locale”




Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a participat în acest week-end la inaugurarea unui drum local și a parcului central din Comuna Tudora, condusă de primarul liberal Constantin Cucoreanu.

Parcul central din Tudora, un loc încărcat de istorie, și drumul comunal reabilitat care asigură accesul la dispensarul medical, reprezintă două investiții promise de actualul primar Cucoreanu.

”Bucuria de a fi împreună și conectarea la valori, istorie și la folclor – emoții simțite din plin astăzi în Comuna Tudora, Botoşani. M-am bucurat să văd că oamenii își doresc să rămână conectați la tradiții, la valorile locale și participă într-un număr atât de mare, fapt prin care își arată susținerea pentru edilul acestei comunități, domnul Constantin Cocoreanu, datorită căruia comuna Tudora arată din ce în ce mai bine, un lider dedicat comunității și care are ambiția necesară să urmărească cu determinare realizarea proiectelor din comună. I-am asigurat pe tudoreni și pe domnul primar de susținerea mea, a Instituției Prefectului și a colegilor liberali și de faptul că vom face tot ce ține de noi să sprijinim comuna Tudora”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.