Prima pagină » Topul firmelor din Botoșani în imagini. Au fost premiați cele mai importante business-uri GALERIE FOTO
Economic Știri locale

Topul firmelor din Botoșani în imagini. Au fost premiați cele mai importante business-uri GALERIE FOTO



Cele mai performante firme din Botoșani au fost premiate de Camera de Comerț Industrie și Agricultură la a 29-a ediție a Topului Județean al Firmelor.

Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, a acordat diplome și distincții firmelor cu cele mai mari cifre de afaceri, cele mai mari profituri raportate și cei mai mulți salariați.

Printre invitații evenimentului s-au numărat ministrul botoșănean al Muncii, Marius Budăi, prefectul Sorin Cornilă, primarul Cosmin Andrei, deputatul Costel Șoptică, președintele PNL.

Evenimentul a fost marcat de mai multe momente artistice, ultimul și cel mai important fiind al trupei Proconsul.

Producătorul local de vodcă bio, Voronskaya, a adus un bar din gheață cu sticle de Voronskaya congelate în interior, totul făcut de o echipă specializată din Cluj-Napoca.

Partenerul principal al Camerei de Comerț a fost compania Hidroplasto, partenerii oficiali au fost Formens, Grup Eta, Lacto Solomonescu, Tele M, Prodalcom și Southern Harvest Romania, Vatra Domnească a fost partener, sponsori oficiali au fost Banca Transilvania, Landmar, Electroalfa, iar sponsori Elsaco și Serconf.