Prima pagină » Duminică de toamnă de vis în cel mai nordic oraș din țară: șah, teatru și concert cu DJ într-un parc superb FOTO
Administrație Știri locale

Duminică de toamnă de vis în cel mai nordic oraș din țară: șah, teatru și concert cu DJ într-un parc superb FOTO




Cel mai nordic oraș din România, Darabani din județul Botoșani, a programat o duminică de vis la sfârșitul acestei săptămâni.

După ce a reușit să transforme parcurile orașului, după ce a demarat și chiar finalizat modernizări de drumuri locale, a investit în rețeaua de învățământ, primarul Alin Gârbaci anunță o super-duminică în Darabani.

Duminică, 16 octombrie, în Amfiteatrul Parc, de lângă Serviciul de Ambulanță, Primăria și Consiliul Local Darabani au pregătit o zi de toamnă, cu activități care să prindă atât generațiile tinere, cât și pe cele trecute de a doua tinerețe. Asta deși amfiteatrul și întregul parc par desprinse dintr-o zi de vară dat fiind verdele superb al gazonului.

”Sfârșitul de săptămână se anunță cu soare și temperaturi generoase. Motiv de bucurie pentru iubitorii de șah, teatru, muzică cât și pentru amatorii de istorie locală. Vă așteptăm duminică, 16 octombrie la Amfiteatrul Parc al Orașului Darabani”, a transmis primarul Alin Gârbaci.