Prima pagină » Bogdan Ota, vedeta zilei în Cluj-Napoca: speaker la TEDx, concert în Piața Muzeului și interviu la Bloomberg
Știri locale

Bogdan Ota, vedeta zilei în Cluj-Napoca: speaker la TEDx, concert în Piața Muzeului și interviu la Bloomberg




Îndrăgitul pianist-compozitor botoșănean Bogdan Ota va fi vedeta zilei în Cluj-Napoca, duminică, 8 octombrie.

Acesta va fi speaker la TEDxEroilor, apoi va concerta în Piața Muzeului și va acorda interviu la Boomberg TV.

”1 more day until TEDxEroilor and the concert în Cluj. Vă aștept în număr cât mai mare la Cluj la TEDxEroilor și la 7 pm în Piața Muzeului. Hai să vă mai zic: interviu cu Sabin Gherman, interviu la Bloomberg TV, apoi încă unul la Radio Cluj. Și mă rog de Sfântul Soare să ție ziua mai mare”, a postat Bogdan Ota pe contul său de Facebook.

 

În prezentarea făcută de TEDxEroilor, botoșăneanul Bogdan Ota este caracterizat ca un nou speaker excepțional: Bogdan Alin Ota este un nume de referință în industria muzicală contemporană, fiind unul dintre puținii pianiști care au avut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani. În 2003 a absolvit Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iasi. Mai târziu, în 2011, lui Bogdan i-a fost recunoscut și apreciat talentul în cadrul emisiunii “Norvegienii au talent”, unde a obținut succesul de a fi clasat între finaliștii popularului show de televiziune. Popularitatea câștigata atunci i-a asigurat un contract cu Sony Music/ În 2015 Bogdan a decis să se mute în Statele Unite, și de atunci performează și predă pe tot întinsul Americii.Vino să-i asculți povestea pe 8 octombrie”.

 

Bogdan Ota s-a reîntors cu familia în România, în Botoșani, unde este director de creație la postul local de televiziune Tele M.