Prima pagină » FOTO A început betonarea drumurilor din Darabani. Gârbaci: ”Vor urma lucrări ce țin de hidraulica drumurilor, borduri, rigole, șanțuri betonate”
Știri locale

FOTO A început betonarea drumurilor din Darabani. Gârbaci: ”Vor urma lucrări ce țin de hidraulica drumurilor, borduri, rigole, șanțuri betonate”

 


Primăria Darabani derulează mai multe proiecte de modernizare a orașului, iar cel de betonare a drumurilor a ajuns la etapa așternerii stratului de rulare.

După obținerea celor două ordine de începere a lucrărilor din lunile martie și iunie ale acestui an, s-au efectuat lucrări la terasamente și ziduri de sprijin iar în această perioadă s-a ajuns la execuția stratului final.

”Vor urma lucrări ce țin de hidraulica drumurilor, borduri, rigole, șanțuri betonate. Pentru o execuție responsabilă și tehnic corespunzătoare a acestor investiții este nevoie de timp și resurse materiale de calitate. Mulțumesc stimați cetățeni că ați înțeles aceste aspecte, chiar dacă nu de puține ori, aceste lucrări cât și toată logistica desfășurată a creat disconfort în activitățile dumneavoastră zilnice. Pentru dezvoltarea comunității noastre avem nevoie de sprijin și de înțelegere din partea tuturor”, a declarat primarul Alin Gârbaci.