Prima pagină » FOTO A început montarea celor 11 căsuțe de vacanță cu ponton și ciubăr din Poienița Agrotur
Economic Știri locale Visit Botoșani

FOTO A început montarea celor 11 căsuțe de vacanță cu ponton și ciubăr din Poienița Agrotur




După multe lucrări pentru crearea noului lac și pentru construirea căilor de acces și a zonei de promenadă, la Poienița Agrotur a început montarea celor 11 căsuțe de vacanță de pe malul noului lac.

Acestea vor avea fiecare ponton individual și ciubăr, fiind destinate tuturor celor care vor să se reconecteze cu natura.

Gabriel Apetrei și familia sa au amenajat Poienița Agrotur, lângă iazul Dracșani, în apropierea satului Poienița din comuna Sulița.

Prima etapă a proiectului a însemnat amenajarea unui lac, construirea a 11 pontoane cu căsuțe de vacanță și la fiecare dintre ele să fie câte un ciubăr.

Anul viitor vor fi amenajate căsuțele de lângă pontoane. Între al doilea lac și iazul Dracșani va fi amenajată o zonă de promenadă, cu bănci, leagăne, iar iluminatul va fi unul cu lămpi solare, o pistă de biciclete de 3,5 kilometri care să plece de pe malul iazului și să treacă pe lângă o pădure, o livadă și să ajungă lângă o fermă de păsări.

”Totul va fi pentru recreere, pentru persoanele care vin în familie nu neapărat să pescuiască, ci să petreacă o zi sau două ori mai multe în natură”, a declarat Gabriel Apetrei.