Prima pagină » Florin Țurcanu: ”Eu nu am nevoie de un statut în PNL, mă cunosc oamenii!”. Despre relația cu Șoptică și Flutur
Politică Știri locale

Florin Țurcanu: ”Eu nu am nevoie de un statut în PNL, mă cunosc oamenii!”. Despre relația cu Șoptică și Flutur

SURSA foto: www.darabaneni.ro




SURSA foto: www.darabaneni.ro

Fostul președinte al PNL Botoșani și al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, este la un pas de revenirea în organizația locală a Partidului Național Liberal.

Țurcanu a spus că a demisionat din ALDE, dar încă nu a depus o adeziune la PNL Botoșani.

”Încă nu am depus o adeziune la PNL, dar cei de acolo au dat un vot favorabil pentru o colaborare cu foștii membri ALDE, să le asigure locuri pe listele pentru aleșii locali. Eu nu am nevoie de un statut în PNL, mă cunosc oamenii destul de bine. Îi îndemn pe toți cei care m-au urmat în ALDE să vină în PNL și să construim o dreaptă politică puternică în jurul PNL”, a declarat Florin Țurcanu.



 

Acesta a declarat că decizia de a trece în PNL a luat-o în această vară, când a împlinit vârsta de 50 de ani.

În ceea ce privește relația cu deputatul Costel Șoptică, președintele PNL, și Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului Botoșani, Florin Țurcanu susține că el poate fi liantul dintre Șoptică și Flutur.

”Cu domnul Șoptică am o relație nu rea, nu bună, ci una corectă. Eu cred că pot fi liantul dintre Șoptică și Cătălin Flutur pentru a avea un PNL puternic, în care toți să lupte pentru a avea o dreaptă puternică la Botoșani. O să aveți surprize în următoarea perioadă în ceea ce privește numele care vor veni sau reveni în PNL Botoșani, va fi un partid deschis pentru toți”, a completat Florin Țurcanu.