Prima pagină » Hidroplasto își extinde activitatea. Silegeanu nu oprește investițiile și își mărește portofoliul de produse ”made in Botoșani”
Economic Știri locale

Hidroplasto își extinde activitatea. Silegeanu nu oprește investițiile și își mărește portofoliul de produse ”made in Botoșani”



 

Compania Hidroplasto Botoșani își extinde activitatea și portofoliul de produse.

Astfel au fost achiziționate un utilaj pentru sablare prin nisip tip GHIBLI 140 M și un CHILLER marca CLINT cu trei compresoare, indispensabile pentru procesul tehnologic în care se specializează compania.

”În ciuda prognozelor economice, credem cu tărie că investițiile asigură dezvoltarea și sustenabilitatea, iar tehnologia eficientizează eforturile și maximizează rezultatele.

Suntem pregătiți să răspundem unui număr mai mare de clienți, fără a face rabat de la calitatea care a făurit reputația Hidroplasto. Fiecare demers de extindere întrunește exigențele și creează beneficii nu doar în interiorul companiei, ci și comunității, astfel că entuziasmul startului este dublat. Scopul nostru este să furnizăm servicii și produse la cele mai înalte standarde și niciun cost nu este prea mare pentru respectarea misiunii asumate”, a declarat Cătălin Silegeanu, fondatorul Hidroplasto Botoșani.

#Hidroplasto

#RecyclingCenter

#MadeInRomania

#ExtrusionCompany

#Investitii2022

#InjectionMouldingTechnology