Prima pagină » Hidroplasto Botoșani începe exporturile în Ucraina
Economic Știri locale

Hidroplasto Botoșani începe exporturile în Ucraina



Compania botoșăneană Hidroplasto SRL, condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, începe de săptămâna viitoare să livreze către parteneri din Ucraina.

Războiul din țara vecină nu a întrerupt producția în zonele încă neatinse de război, dar chiar și în cele care au fost supuse bombardamentelor în urmă cu câteva luni acum viața economică s-a adaptat situației și se merge mai departe.

Firma Hidroplasto a încheiat un contract de furnizare a măcinăturii din PVC reciclat cu o firmă din Dnipro, Prestige-Premium LLC.

”Noi livrăm în toată lumea, iar în Ucraina, deși încă este invazie rusească, activitatea economică se derulează în continuare. Am fost contactați de reprezentații companiei din Ucraina și am și încheiat un contract care va începe să fie livrat săptămâna viitoare”, a declarat Cătălin Silegeanu.

Hidroplasto Botoșani este una dintre firmele care ajută economia județului să fie pe plus în balanța comercială externă prin volumul exporturilor în țări din Uniunea Europeană și din afara uniunii și chiar pe alte continente.