Prima pagină » Prefectul Cornilă a chemat șefii din Educație, Sănătate și Ordine Publică. Vrea ca noul an școlar să înceapă fără probleme în Botoșani
Administrație Știri locale

Prefectul Cornilă a chemat șefii din Educație, Sănătate și Ordine Publică. Vrea ca noul an școlar să înceapă fără probleme în Botoșani



Începutul anului școlar este tratat ca prioritate de grad zero de către Instituția Prefectului Județului Botoșani.

Pentru ca ultimele detalii să fie puse la punct până la prima zi din noul an școlar, prefectul Sorin Cornilă a chemat șefii din mai multe instituții descentralizate pentru a discuta pe această temă.

”Săptămâna viitoare copiii revin în bănci, motiv pentru care am convocat astăzi instituțiile cu atribuții în educație, sănătate, situații de urgență și ordine publică.

Solicitarea mea a fost ca pregătirile să se definitiveze, astfel încât să fie asigurat un climat stabil elevilor. Au fost discutate principalele elemente pe care se concentrează responsabilii din instituțiile cu atribuții, urmând ca săptămâna aceasta să fie finalizate pregătirile și să avem, în județul Botoșani, un început de an școlar reușit și sigur”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.