Prima pagină » VIDEO Mario Fresh, Oana Tăbultoc și Cozmiță Lascarache, cu adevărat vedete la Sărbătoarea Cristeștiului
Știri locale

VIDEO Mario Fresh, Oana Tăbultoc și Cozmiță Lascarache, cu adevărat vedete la Sărbătoarea Cristeștiului



 

Mario Fresh ”E necesar” să fie adus la un concert pentru a avea parte de un aflux de tineri la eveniment. Asta a arătat și ”Sărbătoarea comunei Cristești”, organizată de Primăria și Consiliul Local al comunei conduse de primarul Lucian Borfotină.

Concertul lui Mario Fresh a fost principalul eveniment al scenei la această sărbătoare locală, iar sute de tineri din comuna Cristești, dar și din municipiul Botoșani, au mers să îl vadă pe cel care cântă hit-ul ”E necesar”.

Înaintea lui Mario Fresh au cântat îndrăgita Oana Tăbultoc, Cozmiță Lascarache și lăutarii săi.

Oana Tăbultoc și vocea sa inconfundabilă au pregătit publicul pentru Mario Fresh, cel care a stat pe scenă mai mult decât era anunțat, iar la final a stat și s-a fotografiat cu toți fanii săi.

Foarte mulți oameni de afaceri din municipiul Botoșani, cu origini în Cristești, Costel Bidașcă, Marian Bidașcă, Remus Dăscălescu, Dimitrie Borfotină, Ovidiu Borfotină, au fost prezenți la Sărbătoarea comunei și s-au bucurat alături de localnici de toate evenimentele pregătite de Primăria condusă de Lucian Borfotină.

Concertul lui Mario Fresh de la Cristești a fost primul pe care acesta l-a susținut în județul Botoșani.

La final, localnicii din Cristești au avut parte de un superb foc de artificii.

Un aspect demn de menționat este cel al lipsei politicienilor de la nivel județean de la acest eveniment, așa cum se obișnuiește să fie cocoțați pe scenă pentru a fi prezentați publicului. Lucian Borfotină a lăsat sărbătoarea Cristeștiului să fie doar a localnicilor, iar lipsa politicienilor a fost chiar reconfortantă.