Prima pagină » FOTO S-a deschis unul din cele mai frumoase showroom-uri din țară cu ferestre și uși care folosesc cele mai performante soluții termoizolante
Economic Știri locale

FOTO S-a deschis unul din cele mai frumoase showroom-uri din țară cu ferestre și uși care folosesc cele mai performante soluții termoizolante




 

Municipiul Botoșani se poate lăuda cu unul din cele mai frumoase showroom-uri din țară după investiția făcută de FAMMA pe Calea Națională, între biserica Sfântul Ilie și Casa de Pensii.

Compania condusă de Florin Nițură a amenajat un showroom premium quality FAMMA, care se ridică la nivelul calitativ al produselor folosite și apreciate de botoșăneni, dar și de locuitorii județelor învecinate, într-o perioadă în care economia de energie este o necesitate la nivel european. 

Cu o echipă formată din tineri profesioniști, FAMMA a investit în noul spațiu de prezentare dus la cel mai înalt nivel calitativ la acest moment.

La showroomul FAMMA din Botoșani puteți găsi cele mai performante soluții din industria tâmplăriei termoizolante și o gamă de culori ULTRAMATT SPECTRAL, distincte în această piață extrem de concurențială.

Florin Nițură și echipa FAMMA Botoșani a obișnuit piața cu soluțiile de ultimă generație, la cel mai înalt nivel calitativ care satisfac și cele mai îndrăznețe proiecte arhitecturale.

Showroom-ul FAMMA din Botoșani este situat pe strada Calea Națională nr. 87, iar numărul de telefon de contact este 0748888344.