Prima pagină » VIDEO Clinica stomatologică din nordul României care are clienți din toată țara, dar și din Japonia și Republica Dominicană, unde au fost ajutați și refugiații din Ucraina
Economic Știri locale

VIDEO Clinica stomatologică din nordul României care are clienți din toată țara, dar și din Japonia și Republica Dominicană, unde au fost ajutați și refugiații din Ucraina



Turismul medical a făcut ca o clinică stomatologică din nordul României să dețină un portofoliu de clienți care să depășească granițele țării și chiar pe cele ale continentului.

Dental Art este o clinică stomatologică deținută în orașul Săveni de medicul Leonard Cârligeanu și soția acestuia, Andreea Cârligeanu.

Cei doi tineri au investit cât de mult au putut și au aparatură de ultimă generație, iar asta a făcut ca la Dental Art să apeleze botoșănenii din zona de nord-est a județului Botoșani, mulți botoșăneni plecați la muncă în străinătate și mulți români din diferite zone ale țării și care au rude în regiunea Săveniului.

Prețurile practicate la Dental Art, în ciuda dotărilor clinicii și a nivelului ridicat a serviciilor oferite, sunt foarte mici în comparație cu aceleași servicii din Iași, Cluj sau București, incomparabile cu cele din străinătate.

Japonia și Republica Dominicană sunt cele mai îndepărtate țări de unde au ajuns la Dental Art clienți care au avut nevoie de intervenții dentare.

Soții Leonard și Andreea Cârligeanu s-au implicat și în ceea ce privește ajutorarea refugiaților din Ucraina. Pe lângă donațiile făcute, aceștia au oferit gratuit serviciile clinicii refugiaților care fugeau din calea bombardamentelor rusești.

Urmăriți mai jos un interviu VIDEO acordat de medicul Leonard Cârligeanu.