Prima pagină » VIDEO Botoșănenii au alimentat cu mai puțin de 50 de bani la MOL pentru a bloca benzinăria
Economic Știri locale

VIDEO Botoșănenii au alimentat cu mai puțin de 50 de bani la MOL pentru a bloca benzinăria




Nu mai pot suporta scumpirile carburanților și au început să protesteze. Mai mulți botoșăneni au blocat astăzi benzinăria MOL din municipiul reședință de județ alimentând cu mai puțin de 50 de bani pentru fiecare mașină, spălându-și parbrizele și farurile.

Administratorii stației de alimentare cu carburanți MOL au solicitat intervenția Jandarmeriei și au ascuns gălețile cu apă și racletele pentru ca șoferii să nu își mai poată spăla mașinile.

”Încercăm să facem plinul. Astăzi cică a fost o reducere substanțială la începutul săptămânii au redus cei de la MOL pentru că suntem vecini cu ei, cu țara lor, și au zis că astăzi daca vom alimenta până în 5 lei va fi prețul de 4 lei per litru și noi tot încercăm să facem plinul. Nu am blocat nimic, doar îmi doresc să facem plinul atât eu, cât și ceilalți participanți”, a declarat Silviu, unul dintre participanții la protestul inedit de la Botoșani.

Acesta spune că pe lângă dublarea prețului carburanților auto au s-au scumpit asigurările, au crescut taxele.

 

”Noi muncim doar pentru a acoperi cu cheltuielile, rămânem doar cu oboseală, sănătate distrusă peste ani. Sper până la sfârșotul zilei să fac plinul să profit de această super extra mega reducere”, a completat Silviu.

 

Botoșănenii care astăzi au blocat activitatea stației MOL pentru a avea încasări mici au anunțat că vor merge și la celelalte rețele de alimentare cu carburanți prezente în Botoșani.